Enköping

Stenings Swimmingpool & Spa i Enköping

Kvalitetsprodukter för dig i Enköping

Fler och fler väljer att förädla sin tillvaro och sina hem med en swimmingpool eller ett spabad och vi på Stenings Swimmingpool & Spa har rätt kapacitet och produkter att besvara efterfrågan. När du anlitar oss för att väcka liv i dina pooldrömmar tar vi hand om allt från första spadtaget till färdigt slutresultat och ser till så att hela processen löper snabbt och smidigt, helt enligt avtal.

En plats för sommarens varma dagar, för lek och stoj eller en spadel för återhämtning vid arbetsdagens slut. Oavsett vad du i Enköping drömmer om så kommer vi kunna ge dig en pool eller ett spa motsvarandes alla dina förväntningar.

Totalentreprenad som underlättar

När du anlitar oss för att förverkliga dina pooldrömmar tar vi på oss det fulla ansvaret för projektet och ser till så att du får precis den pool eller det spabad du fantiserat om. Tack vare det kontaktnät vi skapat genom alla våra år i branschen kan vi rå om samtliga delar och se till så att du snart kan njuta av ditt första dopp. Vi tar hand om allt från planering och ritningar till administration och kvalitetskontroller liksom själva byggnationen och dess inkluderade moment. Givetvis hanterar vi även all kontakt med inblandade underleverantörer och ser till så att allt löper smidigt och smärtfritt inom din budgets ramar. Vi finns vidare även tillgängliga långt efter din installation för service eller om du har frågor.

En pool unik för dina behov

Innan du beställer din pool bör du betrakta en rad olika faktorer och fatta beslut både vad gäller dess användning, design och placering. Känns det svårt så finns vi här för att vägleda och ge dig råd. Först måste du bestämma dig för vad det är för produkt som passar dig bäst. I vårt stora sortiment av pooler har vi allt ifrån starka glasfiberpooler exemplariska för vårt nordiska klimat till premiumpooler som byggs unikt efter dina önskemål. Våra spabad är alla ledande på marknaden och vad du än bestämmer dig för ser vi till så att det matchar dina önskemål.

Har du redan en pool på tomten men som du är osäker på och skulle vilja förbättra? Då kan vi komma hem till dig för att besiktiga den och föreslå vad vi anser som lämpliga åtgärder. Oavsett så är det ett betydligt mycket mer kostnadseffektivt sätt att återanvända den gamla stommen än att börja om på nytt.

Vi bygger din framtida pool i Enköping

Oavsett om vi anlitas av en privatperson eller ett företag för ett större eller mindre projekt så ligger fokus alltid i att leverera högsta kvalitet exakt motsvarandes det som efterfrågats. Alltid till marknadens bästa priser och allt arbete följer samtliga riktlinjer och normer med rätt kunskap och erfarenhet till grunden.

Har du bestämt dig för att det är tid för en pool eller ett spabad till ditt hem? Hör av dig till oss så tar vi på oss ansvaret och ser till så att din vision blir verklighet.