Nyköping

Stenings Swimmingpool & Spa i Nyköping

Kvalitet för dig i Nyköping

Visst vore det underbart med en egen pool eller ett härligt spabad hemma? Allt fler hör av sig till oss för att väcka liv i sina pooldrömmar och vi har kapacitet och produkter att besvara efterfrågan. Vi rår om hela projektet från första spadtaget till färdig slutprodukt och ser till så att arbetet löper både snabbt och smidigt helt enligt tidsplan och vad som utlovats.

Oavsett vad det är du i Nyköping söker efter så kan du känna dig trygg med oss och att du får en pool eller ett spa enligt förväntningar.

Totalentreprenad för din enkelhet

Stenings Swimmingpool & Spa levererar kvalitet till Sveriges alla hörn och bland våra kunder finns både privatpersoner och företag av alla dess slag. Genom lång erfarenhet och ett brett nätverk av återförsäljare och branschmän har vi kapacitet att rå om samtliga delar av ditt byggprojekt. Vi ansvarar för allt från planering, ritningar, administration och kvalitetskontroller till själva byggdelen inkluderandes samtliga moment och kontakter med underleverantörer. Med ett av Sveriges största produktsortiment både vad gäller spa och kvalitetspooler kan du vara trygg i vetskapen om att vi kan ge dig just den pool du söker. Snabbt, smidigt och proffsigt – helt enligt dina önskemål.

Att välja rätt pool

Precis som vid alla större investeringar så är det viktigt att du lägger stor vikt vid själva planeringen och att du överväger samtliga faktorer som på ett eller annat sätt kommer påverka dess användning.

Placering: Försök hitta en plats där solen når fram största delen av dygnet. Tänk också på att det ska finnas gott om plats runt omkring för möblemang och annat som kan vara uppskattat i poolområdet. Sist men inte minst så bör platsen också vara minimalt exponerad för omgivningen så att du kan njuta av dina simturer och timmar i solstolen i fred.

Storlek: När det kommer till poolens storlek så brukar en vanlig tumregel vara att poolen ska vara på ungefär 4 kvm per person i dess hushåll. Måtta ut hur stor pool du tänkt dig i trädgården där du vill placera den och känn efter hur det känns.

Design och form: Här är det dina visioner som sätter gränserna både vad gäller poolens form och material. Försök hitta en stil som följer ditt egna tycke men som samtidigt även samspelar med miljön och ditt hems karaktär. Med ett av Sveriges största produktsortiment kan du välja mellan allt från glasfiberpooler skapta för vårt nordiska klimat till premiumpooler från Niveko.

Pris: Låt oss veta hur din budget ser ut så hjälper vi dig med att plocka fram det bästa enligt förutsättningarna och ger dig maximalt av pengarna.

Vi förverkligar pooldrömmar i Nyköping

Vårt mål är att ge dig som kund precis de produkter och tjänster du söker efter utifrån dina personliga krav. Alltid till rätt pris och genom ett arbete enligt alla rådande normer och riktlinjer. När du i Nyköping bestämt dig för att investera i en pool eller ett spabad hör du av dig till oss så ser vi till så att du snart har produkten du alltid drömt om.