Uppsala

Stenings Swimmingpool & Spa

Kvalitet och personlig service för dig i Uppsala

En plats för lata sommardagar, stunder av lek och skoj eller en egen relaxavdelning för återhämtning vid dagens slut. Allt fler väljer att förädla sina hem och sin tillvaro genom att köpa swimingpoolpool eller spabad och vi på Stenings Swimmingpool & Spa har produkter och kapacitet att besvara efterfrågan. Vi tar hand om totalentreprenaden och ansvarar för samtliga delar av ditt byggprojekt, från början till slut, och ser till så att arbetet löper snabbt och smidigt enligt avtal.

Oavsett vad du i Uppsala söker efter så kommer vi kunna ge dig en pool eller ett spa med det där lilla extra.

En pool för dina behov

Att köpa pool eller spabad är en lönsam investering på många sätt, men för att få ut maximalt är det viktigt att det blir rätt från början. Just därför är det också nödvändigt att du lägger stor vikt på själva planeringen och begrundar samtliga faktorer som kommer vara avgörande för dess framtida användning. Placering, storlek, design och form, uppvärmningsanordning och prisklass. Känns det krångligt eller svårt så finns vi givetvis här för att ge dig råd och guida dig fram till rätt produkter på marknaden. Hos oss kan du välja mellan allt ifrån glasfiberpooler anpassade för vårt nordiska klimat till Nivekopooler som byggs helt efter dina personliga önskemål. Vi erbjuder även MAAX SPA som idag är en av världens främsta tillverkare när det kommer till utespabad.

Har du redan en pool i behov av modernisering eller upprustning så kanske en renovering skulle vara det bästa alternativet? Oavsett om det rör sin om mindre ingrepp eller totalrenovering så kan vi hjälpa dig. Vi börjar med en besiktning för att sedan presentera nödvändiga åtgärder och en plan för arbetet. Att använda din gamla poolgrund är ett mycket prisvärt alternativ framför att börja om på nytt.

Vi bygger din framtida pool i Uppsala

När du anlitar oss så kan du alltid känna dig trygg med att du får en pool som efterliknar dina förväntningar, byggd helt enligt rådande normer av personer med kunnighet och till rätt pris. Med lång erfarenhet och ett brett nätverk har vi kapacitet att rå om samtliga delar av projektet. Vi finns med dig redan från början med planeringen, ritningar, administration och kvalitetskontroller och åtar oss därefter att väcka idéerna till liv. Givetvis håller vi kontakt med eventuella underleverantörer och entreprenörer och ser till så att allt löper smidigt och smärtfritt enligt utsatt tidsschema och dina budgetramar. Vi finns också tillgängliga även många år efter din installation vid behov av service, renoveringar eller övriga frågor.

En pool för just dina behov

Oavsett vad du i Uppsala söker efter så kan vi på Stenings Swimmingpool & Spa matcha önskemålen. Vi levererar och installerar pooler åt både privatpersoner och företag landet över och har kapaciteten som krävs för att ta ansvar för hela processen från planering till ditt första dopp.