Om oss

Stenings Swimmingpool & Spa – totalleverans med kvalitet i hela Sverige

När du anlitar oss för att förverkliga din pooldröm, tar vi hand om totalentreprenaden, vilket innebär att vi gör hela förarbetet och installerar i hela Sverige, både åt företag och privatpersoner.

Tack vare vårt kontaktnät kan vi ansvara för allt från ritningar, byggadministration, kvalitetskontroll till själva byggnationen med alla dess moment och underleverantörer.
Dessutom har vi ett av Sveriges största produktsortiment både när det gäller kvalitetspooler och spa.

Vår målsättning är att tillhandahålla dig som kund de produkter och tjänster som motsvarar de krav du ställer, att arbetet utförs rätt och till rätt pris.
Vi finns för dig från första spadtaget till färdig anläggning och service långt efter installation.

Välkommen till oss!

Lasse Stening och Tobbe Stening

 


 

Vår historia – ett äkta familjeföretag

I Härad mellan Strängnäs och Eskilstuna finns vårt kontor och butik. Vi har en fullsortimentsbutik för pool och spa. Vi är återförsäljare för Niveko Qualitypools som är enligt oss världens bästa tillverkare av pooler. Se mer på vår hemsida eller på deras webplats: www.niveko-pools.com Vi har även glasfiberpooler i sortimentet – se under fliken ”Pool”.

Vi som äger Stenings Swimmingpool & Spa AB är bröderna Lasse & Tobbe Stening. Vi började för mer än trettio år sedan att hjälpa vår far att bygga och montera pooler mellansverige. -89 startade vi Stenings Bygg AB samtidigt som våra föräldrar drev Rosöga Pool & Allservice AB. Under nittiotalet hade vi vår främsta inriktning på lösvirkesbyggnation av småhus samt andra förekommande bygguppdrag samtidigt som en del poolbyggen utfördes.

År 2008 tog vi beslutet att bilda Stenings Swimmingpool & Spa AB med våra föräldrar Classe och Bodil Stening som ett dotterbolag till våra respektive bolag och 2013 omstrukturerades bolagen så att Stenings Bygg AB nu äger 100% av bolaget. För närvarande arbetar tre generationer i Stenings Swimmingpool & Spa AB vilket naturligtvis gör oss till ett äkta familjeföretag.

Följ oss på Facebook och Instagram. Se recensioner om oss av våra kunder på Houzz.se


Tobbe och Lasse Stening utanför butiken i Härad.

 


 

tobbe_stening

Tobbe Stening

0709249883

tobbe@stenings.se

lasse_stening

Lasse Stening

0708701663

lasse@stenings.se