Hitta en perfekt pool för dig

Det är inte helt enkelt att veta vilken pool man vill köpa, vi bistår gärna med hembesök för att reda ut just era önskemål och möjligheter.

Nedan kan du få mer info om våra pooler, kontakta oss för mera information.

EASY pooler med trästomme

Trästommen byggs av tryckimpregnerat virke (klass A). Reglar, plywood och eventuella stödkonsoller av stål. Väggarna binds ihop nertill på poolbotten med tvärgående reglar.

Hål görs i plywooden för bräddavlopp, inloppsmunstycken, belysning och eventuell Jet Swim. Dessa monteras i samband med linern. Till botten används en gjuten platta eller sand. På insidan av poolväggen rekommenderas en tunn cellplast och liner. När linern är på plats, återfylls utsidan med dränerande grus i samma takt och höjd som vatten fylls på. Poolväggsbeklädnad är en liner.


       

Niveko pools

Vi rekommenderar alla våra kunder att investera i en swimmingpool från Niveko. Den byggs helt efter dina idéer och finns i utföranden som antingen bräddavlopp eller ”overflow”. Poolkonstruktionerna är alla unika i sitt slag och byggs uteslutande med marknadens allra bästa material. Material skapat enbart för Nivekopooler och anpassade helt och hållet för pooler av högsta kvalitet. Tack vare dess unika uppbyggnad är poolerna både starkare och stabilare än konkurrenternas vilket gör dem värda sitt något högre pris.

Thermopool

En gedigen och flexibel poolkonstruktion som går att placera ovan mark, delvis, eller helt nedgrävd. Med en konstruktion som är fullt självbärande är detta ett givet val för den sluttande tomten där dyra markarbeten eller omfattande utfyllnad annars varit nödvändigt. Tack vare dess effektiva värmeisolering får du även en pool med god värmeekonomi och energibesparing. Välj din favorit bland alla poolformer och njut av ditt första dopp redan efter ett par veckor. Vi hjälper dig hela vägen och bygger din pool i anslutning till önskat altandäck.

Tilestone pools

Exklusiva pooler som kommer med keramiska plattor, fristående pooler som kan byggas som skimmer eller overflow lösningar.

Abatec pools

Träpooler. Möt lyxen som kommer från skogen.

De här poolerna säljer vi i första hand som byggsats till självbyggaren.

Ett mycket prisvärt alternativ för en premiumprodukt.


Riviera pools

Dessa färdigproducerade pooler kan du hitta i både privata trädgårdar, hotell, simhallar och på exklusiva kryssningsfartyg överallt i Europa. Riviera pools är en ledande producent av färdiggjutna simbassänger sedan 1970. Oavsett modell kan du förvänta dig solid design, hög kvalitet, komfort och förädlad teknik, utvecklad genom över 40 års innovation och erfarenhet.

Gullberg & Jansson Glasfiberpooler

Om du letar efter en pool som ger dig varaktighet och trevlig badupplevelse, är glasfiberpooler definitivt ett bra val.

Dessa glasfiberpooler erbjuder högkvalitativa material och har den senaste teknologin, för att säkerställa att din pool är hållbar och funktionell under många år framöver. Vi har idag fem olika sorters modeller du kan välja mellan och många av dem finns på lager för omedelbar leverans.

Rhinopools Glasfiberpooler

Rhinopools glasfiberpooler byggs med material av högsta kvalitet och manuell glasfiberformning.
10-lagers väggstruktur, extra förstärkningsskikt av keramik och glasfiber, dubbel botten och påsprutad skumisolering garanterar en långvarig produkt, som är läckagesäker för alltid.