Niveko Custom-Built Pools

Niveko – Custom-Built Pools

Vi rekommenderar alla som funderar på att skaffa en swimmingpool att investera i en swimmingpool från Niveko. Den byggs alltid efter era önskemål, poolen kan ha antingen bräddavlopp eller ”overflow” vi är inte begränsade av standardstorlekar eller specifika former utan ni anger kraven.

När du prioriterar kvalitet

Funderar du på att skaffa en swimmingpool så kan vi varmt rekommendera dig att investera i en pool från Niveko. Niveko har alltid legat i framkant både vad gäller kvalitet och konstruktion liksom design och avancerade lösningar. Många har försökt kopiera dem genom åren men med sämre resultat. Niveko förstår att kvalitet kostar och använder enbart marknadens bästa material för samtliga av sina konstruktioner.

Även om de dyraste lösningarna inte är något för varje kund så kan man betrakta dem som ett bevis på kvaliteten i all produktion. Poolernas regelverk är 15×150 mm och väggarna 10mm och tätheten bidrar till en mycket kraftig och stabil konstruktion långt före de andra poolernas på marknaden. En Nivekopool väger närmre 2 ton medan konkurrenternas konstruktioner knappt når upp till den halva.

Design helt enligt dina önskemål

Med en Nivekopool är du inte begränsad av färdiga former och designer utan det är enbart ditt tycke och smak liksom dina förutsättningar som styr vad som är möjligt. Förutom färg och form kan du även välja mellan en mängd olika tillbehör och uppvärmningsalternativ för att få ett resultat som matchar dina behov. Den senaste utvecklingen bjuder på avancerade trappor, endless, beach, slim-skimmers och det allra senaste; skimmer invisible. Samtliga lösningar är framtagna genom tester och med hänsyn till bakterier, renlighet, konstruktionspåverkan, vattenkvalitet och optimal funktion.

Börja med att fundera på Placering, storlek, uppvärmningsanordning och hur mycket din nya pool får kosta enligt budget. Försök hitta en plats där solen når fram större delen av dygnet och gärna med närhet till altan eller eller yta att göra ordning för dagar med poolhäng. Rent storleksmässigt brukar man räkna ungefär 4 kvm per person i hushållet, men ta också hänsyn till hur du vill använda poolen. Givetvis kan vi hjälpa dig med tips och stöd på vägen.

Installation

En av de största fördelarna med Nivekopoolerna är deras korta installationstider.

Det finns också olika installationsvägar att välja mellan och vi hjälper dig gärna med att välja den bästa för dig och din swimmingpool.

En pool från Niveko anländer alltid trycktestad och med samtliga tillbehör färdigmonterad så du behöver aldrig oroa dig för hur du ska få fast en skimmer eller liknande. Du slipper också bry dig om plintar intill poolen för att få på plats ett trädäck eftersom poolens kraftiga ramverk gör det möjligt att fästa reglarna direkt i dem. Underlättande men också säkrare då du slipper riskera sättningar i det återfyllda materialet. Här är det kvalitetstänk rakt igenom.

 


Overflow Advance

Overflowpool med en installerad granitsten

Overflow Underflow

Nivekos unika lösning med en overflowpool där vattnet rinner in under golvet

Overflow Infinity

Idealisk för terräng med höjdskillnader

Overflow Evolution

Utan sarg, så man knappt ser vattenlinjen

Overflow Multi

Enkel installation och enkelt underhåll. Offentliga miljöer.

Overflow Whisper

Helt tyst overflow

Skimmer Invisible 

Nivekos egen design av skimmerpool som  suddar ut gränsen mellan overflow och skimmer

Skimmer Top Level

Toppsäljaren från Niveko som tillåter vattenytan att vara nära pooldäcket


Vårt nya koncept Niveko Plus
Besök Nivekos webbplats
Läs om Niveko: About Niveko

 

NIVEKO – OSLAGBART UR HÅLLFASTHETSYNPUNKT
Vi fixerar väggarna med betong vilket innebär att man får en
betongpool med ett ytskikt i Polystone. Det är oslagbart ur
hållfasthetssynpunkt! Vi kan dessutom leverera lamellöverdrag
förinstallerat och dolt i poolen.